Biznesa akdemījas izpratne

Jūs esat uzsākuši aizraujošu mācību posmu, kurā atklāsiet visu nepieciešamo, lai sāktu savu biznesu. Šis kurss sniegs Jums būtiskas zināšanas un prasmes, kas nepieciešamas, lai īstenotu Jūsu ideju un izveidotu veiksmīgu uzņēmumu.

Sagatavojieties, ka "Biznesa Akadēmijā" Jums būs jāveic darbības, kuras iepriekš nebijāt veikuši vai no kurām izvairījāties. Tas, ko esat darījuši līdz šim, nav nesis gaidītos rezultātus, tāpēc būs nepieciešams cīņas gars un skaidri mērķi, lai nerastos vēlme atkāpties. Esiet gatavi, ka pavisam drīz Jūsu projekts tiks uzsākts, un sāksies aktīv darbs.

Apzinieties, ka Jūsu nākotne, Jūsu bērnu un ģimenes labklājība tagad ir tikai Jūsu rokās. Uzņemieties šo atbildību un apsoliet sev, ka sekosiet visām šajās apmācībās sniegtajām norādēm. Ja apmācību laikā jūtat bailes, kaunu, sevis žēlumu, bezpalīdzību vai jebkuras citas emocijas, kas Jums nav izdevīgas, Jūs zināt, ko darīt! Darbs ar sevi, vēlreiz darbs ar sevi un atkal darbs ar sevi! Jums ir mentoru atbalsts un Zigmāra Vaitaita vebināri. Sekojiet šīm rekomendācijām, un panākumi būs garantēti! Nevilcinies riskēt un sapņot lielākus sapņus. Kopā mēs varam sasniegt neiedomājamas virsotnes!

Complete and Continue  
Discussion

0 comments